BTB13

BTB13 on Suomalainen innovaatio. Suomalaisen tutkijaryhmän kehittämä, laajasti patentoitu BTB13 -yhdiste perustuu ihosolujen ja kantasolujen toiminnan aktivointiin. Yhdisteen vaikuttavia aineita esiintyy ihossa myös luonnostaan, mutta niiden määrä voi laskea muun muassa erilaisten ulkoisten tekijöiden ja sairauksien tai lääkkeiden vaikutuksesta. 

BTB13 mullistaa hiusten- ja ihonhoidon energisoimalla ja aktivoimalla ihon/hiusten kantasolujen toiminnan, jotka vastaavat ihon, limakalvon ja hiusten uusiutumisesta.

BTB13 tuotteet 

EkoPharma

Terveet ja kauniit hiukset luonnon parhailla raaka-aineilla. EkoPharma tarjoaa puhtaita ja luonnollisia hiustenhoitotuotteita, joissa yhdistyvät sertifioidut raaka-aineet sekä suomalainen luonto. EkoPharma Professional on ammattisarja, jota myydään vain kampaajien ja kosmetologen kautta.

EkoPharma tuotteet

Hårologi

Hiuksesi ovat yksilölliset. Yhtä yksilölliset kuin sormenjälkesi. Me Hårologi-hiusterapeutit tiedämme sen. Olemme saaneet erikoiskoulutuksen, jonka ansiosta pystymme tarjoamaan Sinulle yksilöllistä palvelua. Tutkimme hiuksiasi ja päänahkaasi ja teemme hiustestin, minkä jälkeen voimme antaa Sinulle ammattitaitoisia neuvoja ja käsittelyitä. Tuotteisiin, jotka ostat kotiin, sekoitamme muutaman pisaran eksoottisia uutteita, jotta ne vaikuttaisivat parhaalla mahdollisella tavalla juuri Sinun hiustesi ja päänahkasi hyvinvointiin. Tämän palvelun saat vain meiltä Hårologi hiusterapeuteilta.

Hårologien hiustenhoitotuotteet on tehty luonnon parhaista raaka-aineista. Sekä sisältö että pakkaukset ovat biologisesti hajoavia.

Hårologi tuotteet

Faith Natura

Orgaaniset shampoot ja hoidot kotihoidoiksi. Luonnolliset tuoksut, myös tuoksuton vaihtoehto

Vitality"s 

Shampoita ja hoitoaineita

Magneettiripset

Hiusakatemian hiusapteekki tuotteet

Hivenaineita: Solgar, Terra nova, Nordiq nutrition, Hankintatukku jatkuva tarjous Pygnogenol

Naturamedia, Aboamedica. HCA healt

Liikkeen käytössä olevat tuotteet: Tuoksuton ammattiväri, Milk Shake erikoisväri. Elumen suoraväri ja tuoksuton vaihtoehto Sepastian Cellophanes. Erikoisvaalentajat.

Pehmeät Kysteiini kiharakäsittelyt myös tuoksuttomana.

t shampoot ja hoidot, luonnollisilla tuoksuilla

Kerro meistä kavereillesi