TURVESAUNA Jyväskylän Hiusklinikalla!

Ryhmäkoko 6-10 hlöä 
Hinta: 35€/hlö. Kesto n. 2h.
Tiedustelut ja varaukset: 050-561 9775/Miisa Rauhala

Ayurvediset hoidot

Intialainen pää- ja kasvohieronta

Kizi-yrttinyyttihieronta

Intialainen perinnelääketiede, ayurveda, pohjautuu tuhansia vuosia vanhaan tietouteen. Ayurveda merkitsee tietoa (Veda) elämästä (Ayus). Ayurvedassa ihmistä hoidetaan kokonaisuutena. Hoitojen tavoitteena on kehon ja mielen harmoninen tasapaino ja pitkä, terve elämä. Tasapainoinen keho ei sairastu. Ayurvedaan kuuluu kaikki elämän osa-alueet, kuten ravinto, liikunta, meditaatio, jooga, hieronta ja muut hoidot.

Hiushoidot

Kapillaarihoito

Hoidossa luonnollinen ja turvallinen antiseptinen aine pääsee matalan viskositeetin ansiosta hyvin imeytymään hiustuppeen. Aine on suunniteltu ehkäisemään ja parantamaan tulehduksia, liuottamaan hiustuotejäänteitä ja jähmettynyttä sekä kiteytynyttä talia. Näillä ominaisuuksillaan kapillaarihoito auttaa myös kutinaan ja monen tyyppiseen hilseilyyn.

Hilsehoidot

Hoito valitaan hilsetyypin mukaan: psoriaasi, atooppinen hilse, seborrooinen ekseema, sieni-infektio, lähdehilse, liimahilse, muut hilseet (allergiat, ravinto yms.).

Turvehoidot hiuspohjaan (n. 90 min)

HiusAkatemian hienolaatuinen erikoisturve käy kaikkiin turvehoitoihin, ei tuki viemäreitä ja on helppo huuhtoa pois. Turvehoito käytetään moniin tarkoituksiin sen ainutlaatuisten hoitavien ominaisuuksien ansiosta. Näitä tarkoituksia on esimerkiksi hiustenlähtö, psoriaasi, ekseema, atopia, rasvatasapaino, kutiava iho, haavat ja palovammat, huono ääreisverenkierto, tehonaamiot, reuma, selluliitti yms.

Öljyhoidot (n. 60-90* min)

Erittäin kuivalla päänahalle tai kuiville hiuksille hoitavat öljyhoidot. Tarvittavat hoito valitaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan, jotka arvioidaan ongelman laadun perusteella.

Bemer slt valo- ja magneettiterapia

Bemer 3000 SLT:ssä yhdistyvät valoterapian ja elektromagneettiterapian ominaisuudet.

Fysikaalisen BEMER-verisuoniterapian ydin on moniulotteinen signaalirakenne, joka stimuloi tehokkaasti heikentynyttä ja häiriintynyttä mikroverenkiertoa. Se tukee yhtä kehomme tärkeimmistä säätelymekanismeista, joka vaikuttaa sairauksien ennaltaehkäisyyn, paranemiseen, toipumiseen ja uusiutumisprosesseihin. Sitä voidaan käyttää tehokkaasti myös:

  • Elinten ja kudosten parempaan hapen ja ravinteiden tarjontaan
  • Tukemaan haavojen ja urheiluvammojen paranemista
  • Tukemaan immuunijärjestelmän toimintaa
  • Fyysisen ja henkisen suorituskyvyn parantamiseen
  • Urheilusuorituksesta palautumisen tehostumiseen

IHON JA HIUSPOHJAN HOITOON

  • Edistää hiuspohjan verenkiertoa ja sitä kautta vahvistaa hiuksia
  • Hoitaa acne-, atopia-, psoriaasi ym. iho-ongelmia 
  • Nopeuttaa pälvikaljuuden, kaljuuntumisen ja hiustenlähdön korjaantumista

Turvehoidot

Turve on hitaan, tuhansia vuosia kestäneen maatumisen tuloksena syntynyt eloperäinen maalaji, joka sisältää jäännöksiä alkuperäisistä kasveista ja yrteistä, niiden eriasteisia muuntumistuloksia sekä runsaasti erilaisia kemiallisia yhdisteitä ja mineraaleja. Näiden bioaktiivisten ainesosien ansiosta turpeella on monipuolisia hoitavia vaikutuksia. Sen syvälämpövaikutus rentouttaa lihaksia, kiihdyttää aineenvaihduntaa ja poistaa kehosta kuona-aineita sekä lievittää tulehduksia .   Hoitoturve on puhdasta turvetta, aito luonnontuote johon ei ole lisätty mitään. Siitä ainoastaan poistetaan maatumattomat osat, jolloin hoitoturve on voidemaisen pehmeää, iholle miellyttävää ja tasalaatuista.

Turpeen hoitovaikutukset
•    rentouttaa, laukaisee lihasjännityksiä, helpottaa stressiä, auttaa univaikeuksiin
•    auttaa lihaksia palautumaan rasituksesta
•    lievittää lihas- ja nivelkipuja, esim hiirikäsi, nivelrikko, reumaattiset kivut, kyynärpää-ja polvivaivat
•    aktivoi aineenvaihduntaa, vähentää selluliittia, poistaa kuona-aineita, auttaa painonhallinnassa
•    vilkastuttaa ääreisverenkiertoa, poistaa turvotuksia
•    kylmäkäsittelynä helpottaa reumaattisia ja tulehduskipuja
•    sisältämiensä kasviperäisten estrogeenien ansiosta hoitaa hyvin kuukautis- ja vaihdevuosivaivoja
•    hoitaa ihoa: erilaiset ihottumat, psoriasis, akne, vaippaihottuma, kuiva karhea iho
Hoidot tehdään hoitopöydällä mukavasti, vaivattomasti ja siististi. Paikallisesti tehtävät hoidot sopivat lähes kaikille. Kokovartalohoidot ja isompien alueiden käsittelyt eivät sovellu sydänvaivoista tai korkeasta verenpaineesta kärsiville eivätkä syöpäpotilaille.  Hoito on hyvä ajoittaa niin, että sen jälkeen ei heti mennä esim töihin tai fyysiseen rasitukseen. Näin hoidosta saadaan täysi hyöty eikä sen vaikutus heikkene.   Hoidon jälkeen kannattaa ottaa rauhallisesti, levätä ja juoda runsaasti. Sarjahoidot tehostavat vaikutusta.   

 

Lisätietoa turvehoidoista ja turpeen käytöstä LehtoPeat Oy:n sivuilta - klikkaa tästä ja katso lisää

Hoidot:
Turvehoito selälle, 60 min,  70,-
Lämmin turve levitetään selän alueelle niskasta pakaroihin, peitetään kelmulla ja turvelämpöpakkauksella.  Annetaan vaikuttaa 20 min, jonka aikana hierotaan pää ja kädet. Osa turpeesta poistetaan ja selän lihakset käsitellään rentouttavalla imukuppihieronnalla. Tämän jälkeen hierotaan vielä koko selkä käsin. HUOM! Hoidon jälkeen suositellaan välttämään fyysistä rasitusta.  


Turvehoito selälle ja jaloille, 90 min, 80,-
Kuten edellä, mutta turve levitetään myös jaloille koko mitalta ja myös reidet sekä pohkeet imukuppihierotaan. Jalkaterät saavat oman lämpimän turvepakkauksen selän käsittelyn ajaksi.


Niska-hartiarentoutus turpeella, 45 min, 50,-
Jännitysniskalle ja olkapäiden kivuille. Lämmin turve levitetään olkapäille ja niskaan, peitetään lämpöpakkauksella ja annetaan vaikuttaa 20 min. Vaikutusaikana hierotaan kädet ja käsivarret sekä pää ja korvat.  Turpeen poiston jälkeen hierotaan niska-hartia-alue.

Turvehoito kipeille nivelille, 30 - 60 min, 40,- / 60,-
Lämmin turve ja lämpöpakkaus kipeälle alueelle.  Polvet / kyynärpäät / olkapäät 30 min, polvet ja kyynärpäät tai kyynärpäät ja olkapäät yhdessä 45 min, kaikki yhdessä 60 min.


Kylmä-turvehoito kipeille nivelille, 30 – 60 min, 40,- / 60,-    
Paikallisesti nivelten/lihasten tulehduskipuihin, revähdyksiin, reumaattiseen kipuun joka ei siedä lämpöä, käytetään jääkaappiviileää turvetta.  Muista mainita aikaa varatessa että haluat kylmäkäsittelyn!


Turvehoito jaloille, 30 min, 40,-
Kylmille jaloille, nivelrikkoon, verenkiertoa vilkastuttamaan, nilkkojen kiputiloihin, kovettumia pehmentämään.  Jalat laitetaan pusseihin joissa on lämmintä turvetta, sekä peitetään lämpöpakkauksella.


Turvehoito käsille, 30 min, 40,-
Paleleville käsille, nivelrikkoon, ranteen kiputiloihin, kuiville karheille käsille, ihottumaan.  Kädet laitetaan pusseihin joissa on lämmintä turvetta, peitetään lämpöpakkauksella.

 

Seuraa meitä facebookissa

Kerro meistä kavereillesi